Lata miljonärens hemlighet

Varför jobbar vissa lite och tjänar mycket, när de flesta sliter 12-14 timmar varje dag och dessutom måste jobba på helgen?

För ett år sedan åt jag lunch med en vän som sålt sitt företag för över 100 miljoner kr. Han köpte omedelbart tre andra bolag som han idag arbetar med. När jag frågade honom hur mycket han jobbar varje vecka, svarade han, ”Aldrig mer än 30 timmar i veckan”.

Det här gjorde mig nyfiken. Hur kan han jobba 30 timmar i veckan och tjäna massvis med pengar, när vi andra sliter och kämpar hela veckan och dessutom måste jobba på helgen?

För att ta reda på svaret dök jag ner i alla böcker om tidsplanering som jag kunde hitta. Och vet du vad jag upptäckte?

De flesta ”metoder” är oerhört krångliga att använda. Det borde ju vara tvärtom, eller hur? Ett tidssystem borde vara enkelt och lätt att använda. Så jag struntade i teoretikerna.

Istället kontaktade jag folk som jag visste fick mycket gjort och frågade hur de gjorde (en av dem var 100-miljonersmannen som jag berättade om ovan).

Och jag upptäckte en del guldkorn. Smarta sätt att planera. Smarta sätt att utnyttja din tid så att du får mer gjort med mindre ansträngning.

Därefter utvecklade jag min egen metod.

Min nya specialrapport Tid för allt – hur du får allt viktigt gjort utan att stressa ihjäl dig förklarar hela metoden på bara 40 sidor. Du lär dig allt du behöver veta på cirka en timme. Metoden är praktisk. Enkel. Och lätt att använda. När du använder metoden får du bättre fokus, mer energi och lättare att koncentrera dig. Du får mer gjort snabbare och enklare än vad du får idag – 100 % garanterat.

Beställ nu – du får pengarna tillbaka om du inte är nöjd

Du kommer att älska Tid för allt. Men du ska känna dig helt bekväm och trygg när du beställer specialrapporten. Därför kan du beställa Tid för allt helt riskfritt.

Beställ specialrapporten nu så kan du ladda ner boken i PDF-format som fungerar på alla datorer, mobiler och läsplattor och läsa den helt utan risk i 90 dagar, tre hela månader. Är du mot förmodan inte nöjd får du pengarna tillbaka. Men den risken är minimal. Varför skulle du vilja ha pengarna tillbaka när du får mer gjort och mer tid till sådant som är viktigt i ditt liv?

Här är ditt erbjudande:

Priset för Tid för allt är 347 kr. Men om du är en av de 200 första att beställa så får du 100 kr i rabatt och betalar bara 247 kr. Som sagt riskerar du ingenting så beställ nu. Läs rapporten. Använd metoden. Är du inte nöjd får du pengarna tillbaka. Din garanti gäller i 90 dagar, tre hela månader så du behöver inte stressa. Och jag kommer inte att ställa några frågor eller krångla om du vill ha pengarna tillbaka. Är inte du nöjd så vill jag inte ha dina pengar.

Beställ här: https://maxe.samcart.com/products/tid-fr-allt/

Missa inte chansen att få bättre pris. Om du är en av de 200 första betalar du bara 247 kr. Sedan går priset upp till 347 kr.

Beställ nu så jobbar du snart mindre och tjänar mer!

Varning: Erbjudandet gäller i 7 dagar sedan går priset upp till 347 kr igen.

About the Author krillemaxe

  • Elena skriver:

    Hej. Har köpt boken men var kan jag ladda den?
    Order 4146461
    Elena

  • >