Kunder

“Krister är utan tvekan en copywriter i världsklass. Och det finns mycket få av dem. Han är en av de mest jordnära, professionella och hjälpsamma killarna jag känner. Dessutom är han ärlig och ger dig raka svar. Jag har anlitat Krister från och till i över 13 år och han har alltid överlevererat i alla projekt vi gjort tillsammans. Han gnäller aldrig utan gör bara jobbet bättre än någon annan jag jobbat med. Får du chansen att jobba med honom så säg ja direkt.” 

— Therese Bengtsson, marknadsansvarig Telenor Företag

 

“9 gånger av 10 så är anledningen till att din sajt underpresterar – din säljtext. De flesta sajter är så dåliga att besökarna springer iväg för glatta livet hårt hållandes i sina plånböcker. Är du nöjd med resultatet som du får från din sajt? Om inte… gör som jag. Ta hjälp av Krister. Hans strategier för att skriva säljande ökade antalet försäljningar på en av mina webbplatser med 213%!”

— Jonas Carlström, PaidSocial

 

“När det kommer till att skriva copy – så finns det ingen bättre än Krister Maxe. Han skaffar sig först en grundmurad förståelse för dig och dina kunder och skriver sedan så att det träffar både hjärta och hjärna. En av de bästa sakerna med Krister är hans breda repertoar att välja bland. Allt från rent sälj till mer finurliga texter som får dina kunder att stanna upp för att tänka och reflektera. Att han både träffar rätt från början och håller tiden är ytterligare ett plus som gör det fantastiskt enkelt att jobba med honom. Vill du ha bra copy som informerar och säljer dig och ditt företag så kan jag varmt rekommendera Krister Maxe.” 

— Ola Wallström, Perspektivo AB

 

“Jag hade en annons på Facebook som gav bra trafik till en landningssida på hemsidan. Men mitt problem var att jag inte konverterade till försäljning. Så jag kontaktade Krister Maxe för att få hjälp att skriva mer säljande på landningssidan. Krister tittade på min landningssida och sade vad som vad bra och gav tips på vad jag skulle ändra. Vi testade sedan att införa olika förbättringar stegvis. Vi ändrade, utvärderade och testade på nytt.  Det var mycket enkelt att jobba med Krister, vi stämde av via mail eller telefon, och han arbetade mycket snabbt och effektivt. Jag har nu fått en landningssida som konverterar fantastiskt bra. Min försäljning har gått från nästan noll till cirka 75 000 kr i månaden på den specifika produkten/landningssidan. Mycket tack vare hjälpen från Krister.  Efter detta har jag såklart fortsatt att arbeta med Krister. Han har bland annat hjälpt mig att skriva mer säljande nyhetsbrev. Han har även fått mig även att satsa på sociala bevis/kundrecensioner via Trustpilot vilket ökat försäljningen ytterligare.”

— Torbjörn Bohman, e-handlare inom hälsa och friskvård

 

”Krister skrev produkttexter till oss på 5 produkter. Vi ökade omsättningen med cirka 1,5 miljoner kr på bara några månader. Grymt duktig är bara förnamnet!

 

— Jimmy Öström, VD Silent Swede

”Vi på Specialrengöringar Sverige har samarbetat med Maxe sedan 2011. Han är enkel att jobba med, får resultat och kommer hela tiden med nya lönsamma idéer. Vill knappt berätta det här men ett av mailen han skrivit åt oss har dragit in över 1 miljon kr. Och vi har bara skickat ut det två gånger!”

Kristian Skibdal, VD Specialrengoringar.se

 

 

Rulla till toppen